Het bedrijf

The intelligent Bagprovider

Over ons > Het bedrijf >

Over ons

Interjute, the intelligent bag provider, voorziet de bulkindustrie en bulkhandel wereldwijd -maar in het bijzonder in Europa en Afrika- van zakken. Anders dan de naam Interjute doet vermoeden gaat het tegenwoordig vooral om zakken uit polypropyleen en polyethyleen. De zakken lopen in capaciteit op van 25 à 50 kg tot 2,000 kg voor big bags en worden gebruikt voor het verpakken van meel, suiker, zaden, veevoeder, mout, kunstmest, mineralen, chemicaliën en andere droge commodities.

Maak kennis met ons team

 

 

Productiepartners

In de loop der jaren heeft Interjute samenwerkingsverbanden opgezet met productiebedrijven over heel de wereld. Onze belangrijkste partners bevinden zich in India, China, Indonesië en Oost-Europa.

Producten: container liners

 

 

Maatwerk

Zakkenleverancier Interjute levert maatwerk op tal van gebieden. Zo geven wij u deskundig advies over het type zak dat bij uw product/afvulstation past. Daarnaast leveren wij maatwerk op het gebied kwaliteit, logistiek en douane technische zaken.

Lorem ipsum

 

 

 

 

Missie

Elke dag weer gaan wij de uitdagingen aan in de supply chain. Onze missie is om onze klanten betrouwbare en kosten efficiënte verpakkingsoplossingen aan te bieden.

 

Continue uitdagingen

Er zijn een heleboel factoren in de supply chain die een rol spelen in onze bedrijfsvoering. Plaatselijke economische ontwikkelingen, betalingsverkeer of invoerrechten om er een paar te noemen. Interjute houdt vinger aan de pols en speelt continu in op veranderingen. Als het nodig is ontwikkelen we samen met de klant en onze productiepartners nieuwe verpakkingsoplossingen.

 

Interjute ontzorgt

Een goed advies en service zijn belangrijk. Een efficiënte planning van productie en vervoer vanzelfsprekend ook. Minstens even belangrijk is het onderhouden en verder ontwikkelen van de relatie met klanten, productiepartners en de mensen verantwoordelijk voor ontvangst van de goederen op de plaats van bestemming. Interjute zet haar volledige netwerk op een efficiënte wijze voor u in.

 

Productiepartners

In de loop der jaren heeft Interjute meerdere samenwerkingsverbanden opgezet met verschillende verpakkingsbedrijven over de hele wereld. Onze belangrijkste productiepartners bevinden zich in India, Indonesië en Oost-Europa. Met onze partners wordt intensief samengewerkt om onze klanten perfect te kunnen bedienen.

 

 

Bekijk onze company video "Interjute zakkenleverancier - bulverpakkingen" hier:

 

 

Zakkenleverancier Interjute

Kernactiviteiten

  • Wereldwijd leveren aan de bulkindustrie
  • Deskundig in de internationale regelgeving
  • Vlekkeloze douaneprocedures
  • Respecteren van de levertermijn
  • Levering uit voorraad of direct vanuit origine
  • Tailor made zakken

 

Extra's

  • Meertalig team
  • Voedselgecertificeerde zakken
  • Continue kwaliteitscontroles
  • Bedrukken van zakken uit voorraadVul hier uw gegevens in, en wij contacteren u zo snel mogelijk.

* Verplichte velden
Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie